Grote update Snapchat binnenkort geïntroduceerd

Snapchat

Binnenkort komt de chat-app Snapchat met een grote, belangrijke update. Waarschijnlijk tot grote vreugde van iedere Snapchat-gebruiker. Je hoeft straks niet meer continu het scherm van je smartphone aan te raken om een snap te zien. De alsmaar groeiende app komt met een aantal aanpassingen die het gebruik nog makkelijker en leuker maken. Begin dit jaar kregen snapchatters al de mogelijkheid om via de app multimedia te kijken van verschillende zenders als CNN en Warner Music. Nu komen er nog een aantal gebruiksvriendelijke en leuke verbeteringen bij.

Eenmaal klikken

De nieuwe update van Snapchat zorgt ervoor dat de privé-snaps en ook de Stories niet meer de hele tijd aangeraakt hoeven te worden om ze te kunnen zien. Heel fijn. Dus geen kramp of pijn meer in je duim als je naar een lang verhaal wilt kijken. Snapchat schrijft in een blogpost dat ze ervan overtuigd zijn dat de gebruikers deze verbetering fantastisch zullen vinden. Als je een nieuwe snap wilt bekijken hoef je er straks maar een keer op te klikken. Heel prettig dus!

Nog meer vernieuwingen

Naast de vernieuwing van het eenmalig klikken om een snap te zien, komen er bij deze grote update nog een aantal aangename vernieuwingen en verbeteringen bij.

1. Nieuwe functie: Add Nearby

Met de nieuwe functie ‘Add Nearby’ kan je mensen zoeken die op dat moment in jouw omgeving zijn. Je kunt dan heel simpel en gemakkelijk als je net nieuwe mensen leren kennen die bij jou in de buurt zijn, toevoegen.

2. Snapcodes

Na de update kan je aan je snapcode ook een selfie toevoegen. Mensen kunnen je dan dus gemakkelijker herkennen en jij anderen ook als je ze toevoegt.

3. Beveiliging

Verder komt er een update rondom de beveiliging van Snapchat. Met een dubbele authenticatie moet het lastiger worden om accounts te hacken.

Straks kan je dus nog meer plezier beleven met Snapchat!

Tags: , ,